WANDELREIZEN

BEGELEIDE WANDELTOCHTEN


Heb je altijd al een keer naar Santiago de Compostella willen lopen, maar wist je niet hoe je dat moest aanpakken en wil je liever niet alleen? Ik wil je hier graag bij helpen.

Of loop je in je leven tegen dingen aan en wil je dit tijdens een lange wandeltocht proberen uit te zoeken? Ik kan je daarbij ondersteunen.Wandelen is een oefening in zijn. Leven in het nu, weer in contact komen met jezelf. Dat willen we allemaal, maar hoe doe je dat? Wat heb je ervoor nodig? Wat zit je in de weg?

Tijdens een lange wandeltocht komen deze vragen in allerlei vormen naar boven: vragen over zingeving, waar je op dit moment staat in het leven, welke doelen je hebt, hoe je je verhoudt tot jezelf en anderen...


De helft van de wandelreizen organiseer ik ism Aerrea, als nascholing voor artsen.WAT HOUDT HET IN?


Allereerst ondersteun ik je bij de voorbereidingen met informatie over de tocht, routeboekjes, eventuele training vooraf, vervoer, etc. Je krijgt van mij een pelgrimspaspoort, een paklijst en praktische gegevens. Er zijn maximaal zes deelnemers.


Je loopt met een rugzak. We overnachten in herbergen of in pensions. Ik regel de overnachtingsplekken. Wanneer het een dag niet gaat is het altijd mogelijk taxi- of bagage vervoer te regelen.


Je kunt zowel alleen als samen lopen. Mijn ervaring is dat het prettig is om de eerste uren van de dag alleen te lopen. Juist tijdens het alleen lopen worden dingen duidelijk of komen naar boven.

's Avonds eten we gezamelijk.


Wanneer je daar behoefte aan hebt, kunnen we tijdens of na het wandelen met elkaar in gesprek gaan over jouw eventuele thema's en wat je meemaakt tijdens de tocht.