TRAININGSDAGEN

TRAININGS- en INTERVISIEDAGEN


Het is belangrijk voor een gezonde werksfeer om met regelmaat samen te komen los van de dagelijkse gang van zaken. Het zijn momenten waarop zaken besproken en onderzocht kunnen worden waar jullie normaal niet aan toekomen. Hoe spreken wij met elkaar? Welke verdieping willen we aanbrengen? Wat houdt iedereen bezig? Welke wensen, verlangens en dromen zijn er. Hoe kunnen we plezier krijgen en houden in het werk? 


Samen met jullie ontwerp ik een of meerdere bijeenkomsten met een programma dat jullie als team verder helpt. Mijn ervaring met groepen en de verschillende coachingskwaliteiten zet ik in om het tot inspirerende en intensieve ontmoetingen te maken. Belangrijk aspect is het creëren van ruimte en een veilige omgeving. Ook plezier, om iets anders dan gebruikelijk te doen, wordt niet vergeten.

Belangrijk onderdeel zijn ervaringsgerichte oefeningen die niet alleen het hoofd maar ook het hart en handen aanspreken.


Neem contact met me op en we onderzoeken op welke manier ik kan bijdragen om deze bijeenkomst(en) tot een succes te maken.  

PRAKTISCH


De bijeenkomsten kunnen in overleg op de werk-locatie plaatsvinden of op een externe locatie. De meerprijs hiervoor is niet in het tarief inbegrepen